Om Henrik

Din naturterapeut i efterårsskoven.

Jeg hedder Henrik Knudsen Bennetzen og er uddannet og certificeret naturterapeut.

Jeg er 50 år gammel og har arbejdet i 20 år som lærer inden jeg blev naturterapeut. Du kan forvente at få en varm og omsorgsfuld terapi, men også et kærligt spark hvis der er brug for det.

Igennem mit snart lange liv har jeg selv brugt naturen som et terapeutisk rum for heling af min egen stress og depression. Jeg har et stærkt ønske om at give den viden og erfaring videre til andre.

Al naturterapi forgår udendørs, og det at være ude, er for mange en åbning til krop, sind og sanser. Vi bruger naturen fænomenologisk, hvilket betyder at det vi møder i naturen (træer, sten, solen, regn) bruges som afsæt for samtaler og psykoterapi.

Du kan komme ud til mig eller du kan vælge et sted i naturen du kender og hvor du gerne vil mødes.

Min erfaring som lærer gør, at jeg er meget fokuseret på at undervise dig i de øvelser vi laver, så du kan tage det med dig og bruge det i din hverdag.

Vi kan fx arbejde med

-Stress.

-Selvværd

-Parforhold

-Ønsker og drømme.

-Kreativitet.

Norddjurs Naturterapi holder til i landsbyen Gjerrild på det vilde og naturskønne Norddjurs. Her er både dybe skove, grønne marker og en meget varieret strand og derfor rig mulighed for at få sig en stor naturoplevelse med hjem.

I gamle dage var stengærderne indhegning for grisene, som gik frit rundt og åd agern og bog.