Naturen kalder.

Flere og fler er ved at få øjnene op for de fantastiske helende kræfter som naturen besidder.

I Norddjurs Naturterapi er jeg også ved at få hul på bylden hvad det angår. Jeg har pt tre projekter kørende:

  1. Djursmand er min egen gruppe hvor jeg prøver at samle mænd i en gruppe for at være med til at sætte nogle ord på, hvordan det er, vi mænd oplever verden og vores liv i verden. Mænd er jo generelt set enormt dårlige til at kommunikere med hinanden om tanker og følelser, og der kunne vi godt lære noget af vores kvindelige med/mod spillere. Gruppen er en øvegruppe: Jeg øver mig i at facilitere nogle forskellige naturterapeutiske øvelser, der gerne skulle have den effekt på deltagerne, at de åbner sig mod deres følelsesliv. Deltagerne øver sig så på at udtrykke sig om det de tænker og mærker. Forhåbentlig kan de tage nogle ting med sig og bruge det i deres hverdag. Grupperne er indtil videre gratis at deltage i. Næste gr er den 15/8 kl 13-17 i Gjerrild. Se mere på Facebook. Man tilmelder sig hos mig.
  2. Norddjurs Provstis mandegruppe. Sammen med Cafe Grenå og de to præster Peter og Gustav laver jeg et pilotprojekt om naturbaserede mandegrupper i Norddjurs. Idéen er at kirken skal være aktiv deltager i at skabe et rum, hvor mænd kan få mulighed for at komme i kontakt med andre mænd og måske få sat nogle ord på nogle af de livstemaer der fylder. Kirken har generelt lidt svært ved at tiltrække mænd til gudstjenesterne og præsterne vil gerne undersøge om det at være sammen i naturen kunne være et alternativ. Der er dog ikke noget religiøst indhold i grupperne bortset fra det at vi er sammen omkring et medmenneskeligt og omsorgsfuldt fællesskab. Der starter nye grupper i september. Se mere på Norddjurs Provstis hjemmeside og tilmed dig hos præsterne.
  3. Dare Genders Naturbaserede Mandegrupper. Dare Gender arbejder for ligestillling og ligeværd mellem alle køn og jeg har fået lov til at være leder af en frivillig gruppe for mænd i Aalborg. Sammen med gruppens deltagere forsøger jeg at skabe et rum hvor der er plads til at man kan opleve sig selv som den den mand man nu er og kan give udtryk for hvem man er. Vi prøver at bevæge os lidt væk fra det gængse stereotype billede af manden som en hård og stærk fyr der bare kan klare det hele. Gruppen starter midt i august og kører 8 gange. Se mere p Dare Genders hjemmeside og tilmeld dig hos Emil.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *