Velkommen til den nye verden.

Velkommen til Norddjurs Naturterapi som er min måde at forsøge at gøre verden en lille smule bedre på.

Mit ønske er at vise folk at det er OK at være sig selv. Det er OK at være DIG. Der er tonsvis af grunde til at have travlt, arbejde hårdt, være stresset, være sur på sin kone og sine børn osv. Men hvad hjælper det alt sammen i sidste ende?? INGENTING!!!

Det du kan gøre er at prøve acceptere at tingene er som de er lige nu. Verden laver sig ikke om. Men DU kan ændre din indstilling.

I naturterapi kan du får ro til at få et overblik over dine egne tanker og følelser og finde ud af hvad der er vigtigst for dig i dit liv – og dernæst måske ændre nogle af dine tanker og handlemønstre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *